Saa­vu­tet­ta­vuus­se­los­te

Tämä saavutettavuusseloste koskee Asiakirjajulkisuuskuvaus-verkkopalvelua (www.asiakirjajulkisuus.hel.fi). Verkkopalvelusta vastaa Helsingin kaupunki. Tässä selosteessa kerrotaan, kuinka saavutettava verkkopalvelu on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuudesta.

Kuinka saavutettava tämä verkkopalvelu on?

Digipalvelulain mukaan julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia eli kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää verkkopalveluja. 

Verkkopalvelun saavutettavuutta ei ole vielä arvioitu. Arvioimme verkkopalvelun saavutettavuuden vuoden 2024 loppuun mennessä.

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkopalvelun saavutettavuutta. Ota meihin yhteyttä, jos löydät saavutettavuuspuutteita, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, tai tarvitsemasi aineisto ei ole saavutettavaa. Anna palautetta palautelomakkeella.

Saavutettavuuden valvonta

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Saavutettavuusvaatimukset-verkkosivusto 

Saavutettavuusselosteen tiedot

Verkkopalvelu on julkaistu 22.12.2023.

Seloste on laadittu 22.12.2023.

Seloste on viimeksi päivitetty 22.12.2023.

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019)